TILL PRODUKTMENY

KONTAKT

Tel 0303-140 50
Fax 0303-199 16
E-mail: info@tapflo.se

Vägbeskrivning

    imagesir9mb9j2

(Klicka på symbol)


Kontaktuppgifter personal

Jonas

Jonas Kléen
Innesäljare

Tel: 0303-140 55
E-mailjonas@tapflo.se

Thomas

Thomas Jaremo
Innesäljare

Tel0303-26 09 67
E-mail: thomas@tapflo.se

Dan

Dan Körmark
Innesäljare / Servicekoordinator

Tel0303-26 09 63
E-maildan@tapflo.se

Fredrik H

Fredrik Hellgren
Säljare Södra Sverige

Tel: 0303-26 09 66
E-mailfredrik@tapflo.se

Svante

Svante Fogelhamre
Försäljningschef

Tel0303-26 09 64
E-mailsvante@tapflo.se

Fredrik T

Fredrik Tholén
Säljare Västra Sverige

Tel0303-140 50
E-mailfredrik.tholen@tapflo.com

Håkan

Håkan Ekstrand
VD

Tel0303-140 54
E-mailekstrand@tapflo.com

Patrik

Patrik Johansson
Produktansvarig

Tel0303-26 09 60
E-mailpatrik@tapflo.se

Malin

Malin Moberg 
Ekonomi

Tel0303-140 51
E-mailmalin@tapflo.se

Gunnar

Gunnar Theding
Exportförsäljning/ KAM

Tel0303-140 53 
E-mailgunnar@tapflo.se

William

William Göthfelt
Exportförsäljning / Logistik

Tel0303-26 09 68
E-mailwilliam@tapflo.se

Mia

Mia Sipilä
Lager / Logistik

Tel0303-26 09 61
E-mailmia@tapflo.se 

Henrik

Henrik Borisch
Exportförsäljning / IT

Tel0303-140 59
E-mailhenrik@tapflo.com

Emelie

Emelie Johansson
Personal

Tel0303-26 09 62
E-mail: emelie@tapflo.se

Kristoffer

Krzysztof Lemanski
Lager/Logistik Export

Tel0303-26 09 65
E-mailkrzysztof@tapflo.com

Tryggt med Tapflo

På Tapflo är vi måna om att alltid ligga i framkant när det gäller att implementera nya material och nya tekniska lösningar – allt för att leverera marknadens bästa membranpumpar. Lika viktigt för oss är relationen med våra kunder, vilka ofta har varit våra samarbetspartners under många år, och vet att vi kan möta deras krav på leverans, funktion och hållbarhet. Genom åren har vi levererat tusentals membranpumpar för alla tänkbara applikationer. Några exempel är den tryckluftsdriven membranpump vi levererat till kärnkraftsindustrin samt de trettiotal membranpumpar vi levererat till JIWE.

Membranpump på service?

Vi på Tapflo levererar inte bara membranpumpar till nya applikationer. Lika viktigt för våra kunder är att vi kan leverera nödvändiga reservdelar till nästa dag och att de vid behov kan skicka in sin membranpump till oss för service. Hur du gör för att skicka in din pump till oss kan du läsa mer om under Service, där du också hittar kontaktuppgifter till vår servicekoordinator samt returformulär att skicka med pumpen.

Dämpa pulsationer!

Till våra pumpar kan vi även leverera aktiva pulsationsdämpare som effektivt tar bort oönskade pulsationer. Minskade pulsationer ger en effektivare pump, minskar slitage, tar bort vibrationer i ledningarna samt skyddar omgivande kringutrustning. Läs mer om våra pulsationsdämpare för membranpumpar här.

Reservslangar till andra fabrikat?

Vi levererar även slangar till slangpumpar av andra fabrikat som t.ex. Bredel, Blackmer/Abaque och Verder. Du hittar mer information om detta här [länk: http://tapflo.se/produkter/slangpumpar/slang-till-andra-pum par-pa-marknaden]. Kontakta oss så hjälper vi er att välja rätt slang till er pumpmodell.

 

Alltid säker leverans

Vi levererar alltid din fatpump med hastighetsreglage samt ett underspänningsskydd – vilket kräver att de alltid startas från strömbrytaren. Detta för att öka säkerheten för användaren.

Tillbehör till din fatpump

Utöver fatpumpar av hög kvalitet kan vi även leverera tillbehör som t.ex. flödesmätare, fatförskruvningar, hållare, slang och pistolhandtag. Hör med oss så guidar vi er rätt!

 

Turbinpumpar till GRYYAB i Göteborg

För fem år sedan installerade Gryaab magnetdrivna turbinpumpar för hantering av Svavelsyra. Patrik Johansson, säljare på Tapflo, kan idag konstaterar att Gryaab är mycket nöjda med resultatet, då pumparna hittills fungerat helt utan problem. Läs mer om leveransen till GRYAAB här [länk: http://tapflo.se/kundcase/turbinpumpar-for-svavelsyra]

 

Mer om lobrotorpumpar

Pumpen, som kan hantera flöden upp till 110 m3/h vid 15 bars tryck, kan monteras i såväl horisontell som vertikal (dränerbar) position. Tillbehör som värmemantling och övertrycksventiler finns också på programmet. Självklart kan pumparna också utrustas med anslutningar av valfri typ.


Har du fler frågor?

Tveka då inte att höra av dig. Våra kunniga medarbetare reder ut svaren på alla dina frågor – och guidar dig alltid till det mest optimala och kostnadseffektiva alternativet.